Tilbake på julemarked❤️

Nå var det tre år siden MacLilands var på julemarked sist. I går tok vi turen to steder. Først dro vi til Posebyen på markedet der. Køen inn til The Odd bakery var evig lang. Først tenkte vi at vi skulle vente litt til den ble kortere, men det slo feil. Det var bare å stille seg i kø. Det viste seg at de hadde lang kø fra de åpnet til det stengte i går. En god nyhet er at de har oppe i dag også😍

Nå har jeg bakst på fryseren, i kjøleskapet, på benken og i magen, og er såre lykkelig. Jeg kjøpte loff, foccaccia, cruffin, mørdeigspai, hjemmelaget sjokolade og makroner. En nydelig start på adventshelgen.

Vi tok turen til julemarkedet på Prestegården, og der traff jeg Nina Askildsen Eikås. Hun lager den berømte Søgnepungen, som jeg har slitt ut flere av. Den siste er for lengst en saga blott. Jeg kjøpte en i dongeri som passer til hverdags og fest, med peace and love metke på. Jeg ønsker meg fred på jord til jul, nå kan Søgnepungen minne meg på det. Jeg har den i veska, sekken eller helt alene.

I dag er det første søndag i advent, og det er julepynting som står på programmet i heimen. Det blir ribbemiddag og sikkert en dårlig julefilm i løpet av dagen, og det skal bli koselig😍

Så tenner vi et lys i kveld. Vi tenner det for glede🤗Det står og skinner for seg selv og oss som er til stede. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s