Powershopping👍

Det er jo en fornÞyelse Ä si det hÞyt, vi er ferdig med julegavene. Det er nesten sÄ jeg mÄ klype meg i armen. Det er supert med lister, sÄ vi kan krysse av Ä komme oss i mÄl. Vi er superfokuserte nÄr vi setter i gang. Klokka ti var vi i SÞrlandsparken i gÄr, klokka halv ett kjÞrte vi hjemover. Da begynte det Ä bli kaotisk der ute.

NÄ er nesten alle gavene i hus, noen er bestilt pÄ nett, men de er pÄ vei hjem til Kilenestangen. Alle gaver som er i hus er pakket inn, vi er ferdig med det. All julepynten er tatt ned fra loftet. Huset er vasket og vi er klare for den fÞrste helgen i advent, snart. Det har ikke blitt pyntet noe sÊrlig inne enda, men vi tar litt hver dag, sÄ kommer vi nok i mÄl. Ute derimot ser det ut som alt er klart, og det er det jo nesten ogsÄ. En julestjerne kjÞpt pÄ brukten er hengt opp i utestuen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s