Feiring med byfamilienđŸ„°

I denne familien feirer vi smÄ delmÄl og store milepÊler. NÄr vi nÄr milepÊlene slÄr vi litt ekstra pÄ stortromma. Vi har visst det en stund at det gikk den veien, instillingen har vÊrt klar en stund, og det var ingen konkurranse om fÞrsteplassen her ble det sagt. Instillingen mÄtte gjennom i ansettelsesrÄdet fÞrst, og der gikk den gjennom pÄ onsdag. Da var det ikke noe Ä vente pÄ, vi gikk ut og feiret. I gÄr ble det offentlig etter at sjefen hans ringte. Da er det bare Ä slippe jubelen lÞs.

Veien hit har vÊrt lang og bratt, full av store hÞydepunkter og dype daler. NÄ er han kommet til toppen der utsikten over fortiden er god. Der ser vi at hvert steg av livsveien har fÞrt ham hit. Han har hatt kontakt med UIA nyskapning fra dag 1, fÞrst som student, deretter som grunder, sÄ vant han studentmillionen, fikk mentor, ble mentor, var med pÄ haugevis av prosjekter, fÞr han ble bedt om Ä vikariere i stillingen som rÄdgiver for studentene ved UIA Nyskapning. Han har allerede satt spor etter seg i jobben, dratt inn nye arrangementer til byen, sÞrget for at studentene som jobber som mentorer har fÄtt nye mer treffende titler. NÄ heter de forretningsutviklere, og han har vÊrt med Ä bestemme at alle foretningsutvikere som ansettes skal vÊre studenter som selv har grundet.

De som starter opp trenger Ä snakke med andre som har gjort det fÞr. De trenger ikke hente inn hjelp utenfra. Den beste hjelpen kan studentene selv gi. Han har tatt med seg studenter pÄ konkurranse i oppstart pÄ Island. Der mÞtte de andre studenter fra Norden, og de gjorde det skarpt selv om UIA aldri har deltatt pÄ dette fÞr. Kristoffer ble interessert i romfart og Mars Society lenge fÞr det ble kult. Folk lo bak ryggen pÄ ham, og rett opp i ansiktet pÄ ham. I dag er det ingen som ler. NÄ er romfart satt pÄ timeplanen hos UIA nyskapning. Han deltok som UIA nyskapnings representant pÄ Spaceport Norway 2022. Der traff han en ung mann som kom og takket ham for at han hadde startet Ripple Aeorospace. Hadde ikke han truffet Kristoffer hadde han aldri turt Ä starte sitt eget selskap.

Vi mennesker inspirerer hverandre, og Kristoffer har alltid vÊrt en inspirator. OgsÄ for oss foreldre, jeg har ofte sagt at Kristoffer er kommet til oss fra fremtiden for Ä lÊre oss noen sannheter, det er slik jeg opplever det, og jeg har lÊrt og lÊrer mye av eldstesÞnnen. The sky is not the limit :sier han, og da jeg kom inn i det Lille galleri og sÄ et bilde av to astronauter i rommet, med det munnhullet i snakkebobler over, kjÞpte jeg det pronte. PÄ armen har han tatovert setningen: per aspera ad astra, som betyr gjennom vanskeligheter mot stjernene. Da Per Svein og jeg reiste pÄ tur i Toscana i oppkjÞringen av rettsaken mot kommunen, dro vi til et spisested, pÄ peisen rett foran oss sto det: per aspera ad astra. Da visste jeg vi kom til Ä vinne rettssaken. Kristoffer er utrolig belest, kunnskapsrik og full av visdom. Vi kan diskutere alt fra politikk til personlige ting som fÞlelser. Hvem trenger vel Platon nÄr man har en Kristoffer i hus. Takk for at du valgte meg til mammaen din.

Du fortalte oss ganske tidlig at du var kommet til verden for Ă„ leke og ha det gĂžy. Det har du gjort, og nĂ„ kan du fortsette med det hos UIA nyskapning. Gratulerer med jobben Kristoffer, vi sa navnet ditt sto pĂ„ den, vi var ikke de eneste som skjĂžnte det. Jeg slutter meg til studentgruppa de og alle de andre som gratulerer UIA- nyskapning mĂ„ Ă„ ha fĂ„tt ansatt deg. May the force be with you🚀

En riktig god dag Ăžnskes alleđŸ„°

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s