Juleforberedelsene er startet💚

Da har vi begynt på juleforberedelelser og snart også førjulskosen. Om ikke lenge kommer lysene opp langs verandarekkverket, og den store julestjerna ,Per Svein lagde i fjor,skal på plass på fjellknatten. Vi har også kommet i gang med julegavene, vi fikk unna en haug i går, og fra før hadde vi noe liggende som ble pakket inn før vi dro til Stavanger.

I dag bestilte Per Svein billettene til morgendagens julekino for hele storfamilien. I år skal vi se filmen om julenissens datter. Det er startskuddet for lysfesten for Lilands. Lørdag går turen til Listalandet for besøk på Trunken, Larsens Bakery og til slutt Listalam for å hente pinnekjøttet. Det blir familiemiddag med pinnekjøtt søndag ettermiddag/ kveld, siden vi dette året går for ribbe julaften. Av og til må vi stokke litt om å gå for noe annet selve dagen. Forandring skader ingen, all julematen får vi uansett smakt i løpet av jul og førjulstid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s