Hjemme igjen🤗

Det er alltid godt å komme hjem, selv om vi har hatt en fin tur. Gemalen har fått fylt på med ny læring, og jeg har fått gjort mer gravearbeid enn jeg kunne forestilt meg.

Det samme kan vi ikke si om været på Sørlandet. Her er vi inne i det som må kalles evighetsregn, og masse vind i fra øst. Vi er med andre ord inne i svarte november. Det positive med dette regnet er at strømprisen blir mer levelig. Nå som vi er hjemme igjen blir det mer fokus på julegaver og juleforberedelser. Det er jo hyggelige sysler. Alle ønskelistene er på plass, tolket og oversatt til et språk selv besteforeldre kan forstå. Nå bllr det godt med en lysfest både inne og ute.

Det eneste jeg har gjort for å komme i julestemning er å lese denne julefeelgooden med handling fra London. Nå gleder jeg meg veldig for London juni neste år. Jeg håper du klarer å lage deg en fin dag i mørketiden😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s