Modige valg👍

Etterpå tok jeg nok en jobbeøkt før jeg gikk for å møte mor til min yngste nevø og yngste niese. Hun plukket meg opp etter hun var ferdig på jobb. Det er nå jeg vil si litt om modige valg. For denne damen har tatt et modig valg mange aldri ville tatt. Og jeg heier vilt og uhemmet på mennesker som tar modige valg. Etter en pandemi, isolert på hjemmekontor, med liten kohort, og permiteringsspøkelset hengende over hodet, var det på tide å tenke nytt. I samråd med sine to kloke barn fikk hun go for å følge hjertet. Da permiteringsvarslet slo til, gikk sjampagnekorken i været, søknader ble sendt til oljebyen Stavanger, da hun har jobbet i oljebransjen i årevis. I løpet av tre uker hadde hun fast jobb, leid leilighet, og flyttet til Stavanger. Det var omtrent slik mars måned så ut for henne dette året.

Nå er leiligheten på Lund solgt og overlevert. En ny leilighet står klar for overtakelse i juni neste år👍Hun har en fast jobb som hun gleder seg til å møte på hver eneste dag. Og best av alt er at hun lærer sine barn at alt er mulig, at man fortsatt har drømmmer etter fylte 56 år, og at man kan leve dem ut. Jeg er helt sikker på at hun aldri vil angre dette valget, og at livet kommer til å vise seg fra sider hun aldri hadde drømt om, nettopp fordi hun turte. Team Liland heier friskt fra sidelinjen og er strålende fornøyd med snart å ha et sted å bo når vi tar veien om Stavanger🤗

Vi lider ingen nød her i Stavanger, og ønsker alle en strålende dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s