Hjemmekontor i StavangerđŸ€—

I gÄr dro vi bortover til Stavanger. Per Svein skal i mÞter og kurs pÄ basen i Tananger de neste to dagene. Hjemmekontoret og jeg er med. Jeg har skrevet og gjort mye reasearch til bÞker her borte. Jeg begynte pÄ «Alle mot en» i Per Sveins pendlerleilighet i Stavanger. Jeg er stadig med pÄ kurs til Stavanger. Her har jeg egen kontorpult og kontorstol, myk seng, vannkoker og te. I morgen har jeg sen utsjekk sÄ alt er bare velstand. Jeg bor pÄ Clarion i bakken, rett i centrum. I dag og i morgen meldes det sol og mange varmegrader, og det er nesten vindstille her borte.

Jeg mangler ingenting og skal fĂ„ gjort unna mye arbeid her. Da vi kom i gĂ„r ble vi tatt imot som kongelige, og vi har vĂŠrt her mange ganger. NĂ„ har vi spist nydelig frokost, det er deilig Ă„ komme til ferdig mat, og slippe Ă„ rydde etter seg. Lunsj alene pĂ„ byen i dag, litt shopping av julegaver blir det nok ogsĂ„. MĂ„tte du fĂ„ en fin mandag og en hyggelig start pĂ„ uken😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s