Tid for barnebarn😍

Etter å ha levert barnebarna på skolen gikk turen til tannlegen.

Jeg holder på med tannrens og rens av tannkjøttet. Hver 3. måned har jeg blitt kalt inn for dette. Nav betaler en del,og en del går på egenandelskortet hos legen. Det fant jeg ut da jeg forrige uke fikk brev fra Helsenorge om at jeg hadde frikort, sånn helt plutselig. Godt det offentlige passer på når ikke jeg følger med. Med tannkjøttet går det bere og bere. Jobben jeg gjør hjemme og den tannlegen gjør viser seg å fungere. En «lomme» forsvant i første runde, og både tannlegen og jeg er superfornøyd. Nå skal jeg inn igjen om tre måneder, og går det som vi begge håper blir det lengre intervaller mellom jeg setter meg i en tannlegestol igjen👍

Vi hentet ungene etter skoletid, og dro til byen og hentet Amilia, før vi fortsatte til McDonalds for middag. Robert er på erfaringskonferansen 2022 i Oslo, sammen med flere erfaringskonsulenter fra kommunen. Da må vi ha det kos her hjemme og, konferansene på McDonalds er barnebarnvennlige og populære. De spiste til det tøt ut av ørene på dem. Skal det være så skal det være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s