Barnebarninvasjon💙

I går ettermiddag skulle de to eldste barnebarna innta casaen for pappa Robert reiser på kurs i dag.

Og de kom og fylte hele huset med pc, skjermer, tastaturer, klær sko og mye mere. Det finnes snublesteiner i gangen, bilblioteket, ja hele underetasjen. Vi er ikke i tvil om at vi er invadert av barnebarn, men det er kjempekoselig.

Etterpå gjorde Jhonny lekser, men Pandora som går siste året på Lunde hadde andre planer. Hun gjør alle leksene på tirsdagen, og vi blander oss ikke inn i hennes rutiner. Jhonny som begynte på Tinntjønn skole i høst, må gjøre lekser hver dag. Han stortrives forøvrig på Tinntjønn skole. De fleste er greie sier han, men ikke alle. Sånn er det jo ellers i livet også. Han blir veldig godt fulgt opp i overgangen til ny skole etter mobbingen han ble utsatt for på Lunde skole i 2018-2019. Han har samme rektor nå, men denne gangen blir alt tatt tak i med en gang, og flyten er fin.

Han har fått en fantastisk lærer sier han, og i går ville han absolutt vise meg lekseplanen. Der hadde hun skrevet inn fire punkter han måtte huske denne uken. Punkt 3 lyder slik: Husk at du er en snill, hyggelig og morsom fyr. Da smeltet bestemorhjertet fullstendig. Tenk om vi alle kunne få en slik påminnelse av en lærer, kollega, venn, familiemedlem hver uke? Og tenk om vi kunne gi andre en slik påminnelse hver dag og hver uke? For en flott verden vi hadde fått. Det koster så lite og betyr så mye. Hvis jeg skulle beskrevet Jhony hadde jeg brukt akkurat de samme ordene som klassestyrer.

Nå skal de snart vekkes, de skal få sove litt til før de blir kjørt til skolen i skikkelig øs, pøs regnvær💦Måtte du få en super tirsdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s