En innholdsrik dag🤗

Når Per Svein er borte 15 dager av gangen hoper det seg litt opp med det som skal gjøres. Det er ikke alt jeg kan løse mens han er borte. Noe krever personlig oppmøte. Derfor er det en del som skal gjøres når han kommer hjem. Så lander vi heldigvis ganske fort inn i en avslappende helg. I går fikk vi unna mange ærend på vei til byen, om Tangvall og Brennåsen. Vi satte i gang etter gårsdagens skriveøkt og frokost.

Deretter gikk turen på seniorkino, en super måte å trene seg opp til pensjonstilværelsen tenker vi. Det er andre gang vi gjør dette nå, og det passer oss perfekt. To timer med feelgood midt på dagen. Vi så Mrs. Harrys goes to Paris, en veldig koselig film.

Etter filmen dro vi til Sørlandsparken for et par ærend, som ble bomtur, så her må litt nytenkning tll. Deretter dro vi til Arendal for å hente en spinningsykkel. Aller først ble det sushimiddag på Harebakken, for uten mat og drikke duger helten ikke🤗

Vi fikk også handlet to saueskinn til halv pris, til uteplassen og de nye benkene. Nå har vi åtte, og skal ha fire til, da er det fulltallig til benkene. De skal brukes til litt kjølige vår/sommer og høstkvelder, men også vinterstid. Vi har gått til anskaffelse av nye varme, store utedresser for å kunne oppholde oss mye ute, hele året. To kjoler ble med hjem, julekjolen er i boks, godt med alt som er gjort👍

Sykkelen ble hentet så nå er helsestudioet i garasjen komplett. Vi har fått mange prosjekter i havn dette året og er superfornøyde. Vel hjemme var det enda en oppgave som ventet. Per Svein er med i kunstklubb gjennom jobben. Der er det trekning hvert år, men for medlemmene er det trekning hvert tredje år. I år er det Per Sveins tur. I går kveld begynte vi å gå gjennom verkene for å sette opp en prioritert ønskeliste. Den skal sendes inn senere i dag, og i desember blir det trekning. Vi satser på at vi ender opp med et av de vi har på ønskelisten😍

Usynlige krefter drar meg ut av senga altfor tidlig for å skrive. Jeg er straks klar for ukens siste skriveøkt på kontoret. De øktene hvor huset er stille og verden enda ikke har våknet er mine mest produktive timer. Da bare flyter jeg med i min egen verden av ord og setninger. Nå skal det bli godt å lande i en rolig helg med familie og venner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s