Mørketid😱

Det ble veldig mørkt på ettermiddagen plutselig, sånn er det hver gang vi stiller klokka i oktober. I år har jeg bestemt meg for ikke å klage på mørket, det forsvinner jo ikke uansett, så da er det bare å flyte med. Solen kan jo fortsatt dukke opp sammen dagslyset å gi oss påfyll med energi. Vi har mye å glede oss til både i november og desember😍I går bestilte Tove billetter for MacLilands til Sister Act på Kilden i april. Og da har vi begynt å plotte inn mye gøy for 2023 også.

Mørketid betyr mer lesetid, og jeg leser i vei jeg. For noen år siden fant jeg en bok skrevet av Herodes Falsk, for 29 kroner, og endelig ble den lest. I min ungdom digget vi Prima Vera, Jahn Teigen, Tom Mathisen og Herodes Falsk. Vi kunne alle sangene på rams. De var datidens sprø galninger.

Boken var som lovet en helcrazy spenningsroman, men som alle vet overgår virkeligheten enhver bok eller film. Her kommer vi inn i en kamp om drikkevannet, godt parret med narkotikasmugling med mere. Skal du lese denne er det bare å spenne fast sikkerhetsbeltet. Dette er så langt fra en feelgood du kan komme. Jeg kan ikke si at dette var en knallgod bok, men den var likevel på sett og vis en «pageturner». I sin tid hadde Prima Vera en sang som het «De gale har det godt», det har de ikke i denne boken.

Da håper jeg du får en flott dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s