Klar for Halloween🎃

Jeg feirer ikke Halloween selv, men jeg har tre barnebarn som gjÞr det, og de elsker de. De har alle tre fÄtt hver sin hodeskalle med godteri av besteforeldrene for feiring. I min barndom var det julebukk som gjaldt, det er helt ute nÄ. Tidene forandrer seg og vi med dem. En skal ikke se bort i fra at det kan bli feiringer i eller utenfor casaen etterhvert, uteomrÄdet er nÄ perfekt for denne typen fest og feiring. Pandora Þnsket seg og fikk litt av hvert halloweenutstyr til feiringen pÄ bursdagen sin den 14. oktober. Alt som kan lÞfte oss ut av mÞrketiden og inn i lys, fest og moro mottas med takk.

Selv fikk jeg en gladnyhet fra Helsenorge og SĂžgne legesenter i gĂ„r. Ingen celleforandringer og heller ingen hĂžyrisiko HPV pĂ„vist. Dermed blir det 5 Ă„r til neste #sjekk deg med livmorhalsprogrammet👍

MÄtte du fÄ en strÄlende halloween om du feirer den eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s