Spadag😍

GÄrsdagen ble en blanding av litt av hvert, men den ble ogsÄ en spadag. Etter litt bokarbeid bar det av sted til Salongen, mitt andre hjem her pÄ Langenes. Da var det neglene som ble stelt av Pablina, og vi fikk oss en skravlestund.

FÞr det bar hjem til lunsj og bokarbeid. Som ikke det var nok var det tilbake til Salongen igjen for massasje hos Sissel i kveldinga. Vi er kommet ganske langt pÄ arbeidet med Ä lÞse opp i den gordiske knuten. Vi er ikke helt i mÄl enda, men nÊrmere har vi aldri vÊrt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s