Helg💙

Da var det jammen meg helg igjen. Jeg elsker helger. Jeg elsker hverdager også, men når det har vært fem av dem da er helgen velkommen. Jeg liker rett og slett variasjon.

Han har aldri vært noen dongerimann. Han vokste opp i joggebuksens tid. Han gikk rett fra joggebukser til dressbukser, skjorter, vester og blazere. Han har aldri brydd som om moter og trender, han har bare gått sine egne veier. Det håper jeg han fortsetter med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s