Vakre høstdager🍂

Vi har hatt tre vakre høstdager på rappen, det er bare å takke og bukke🙏Per Svein er tilbake i Nordsjøen.

Her hjemme jobbes det med bokarbeid, forberedelser til styremøte, skriving, gravearbeid og papirarbeid. Vi har litt tid på oss nå frem til den store reportasjen som kommer i Hjemmet 9. desember. Vi fikk en hilsen fra redaktøren her om dagen, om at det var en sjelden sterk historie som får mye plass i bladet den dagen.

Det gir oss et aldri så lite pusterom til å skrive, og til å gjøre klart til adventstiden og jul- og nyttårsfeiring. Ja, du hørte riktig, slik er Nordsjølivet. Vi begynner med julegavene når Per Svein kommer hjem, innen da skal alle ønskelister være ankommet casaen. Alt skal være klart til første advent, desember skal være en måned for kos, familie og venner. Når Per Svein kommer hjem 13 desember skal alle forberedelser være i boks. Vi har mye morsomt på tapetet med familie og venner også i november. Vi gleder oss, alt utearbeid er over for i år, og inne er alt som det skal være.

Vi har også skrevet leiekontrakt med far i leiigheten denne uken. Han ankom landet samme ettermiddag som vi hadde skrevet kontrakt med mor i leiligheten. For oss betyr det lite, men kommunen vil ha orden på papirene. Etter å ha vært på besøk i leiligheten kom kommunens mann innom med kontrakten. Han kunne fortelle at våre leieboere stortrivdes i leiligheten, det er også det inntrykket vi har, og det er flott å få det bekreftet. De har uttrykt takknemlighet på mange vis, og de sier de føler seg velkommen. Det er de også, vi har verdens beste leieboere.

I dag kom regnet igjen, men jeg kan leve lenge på disse tre fantastiske høstdagene.

Måtte du få en sabla fin høstdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s