The pot of gold🧡

Ved enden av regnbuen befinner det seg en krukke av gull. Det blir litt som med barnebarn, når en har kommet seg gjennom barneoppdragelse, og det ansvaret det er å sette barn til verden, etter det kommer den store belønningen i form av barnebarn. Nede i underetasjen ligger nå vår krukke av gull og sover. De går også under avdelingen av pur glede.

I går var det innsanking av barnebarn som sto på menyen. I disse dager er det kamp om beinet, det er mange som vil låne. Høstferien er en dyrebar tid, og man kan ikke rekke alt heller. Jhonny ble hentet først. Vi dro innom fyllinga med et lass med søppel, og i bruktbutikken fant både Jhonny og bestemor skatter. Neste stopp var hos Amilia, hun var klar som et egg. Hun blir hentet av den andre bestemoren i dag, og levert tilbake hit i morgen for da skal både hun og Pandora tilbake hit. Kristoffer skal holde foredrag på «Fuck up night» på UIA i morgen kveld.

Pandora har vært hos gome ( den andre bestemoren) på Tveit siden søndag. I går skulle hun og tante Tobbi på kosetur med hårklipp på Sørlandssenteret, så hun ble levert her i går kveld.

Vi hadde også en tur på brukten på Lumber der nye skatter ble med hjem. Per Svein og ungene hentet hunden Matunda og Jhonnys PC. Robert skulle jobbe til langt på kveld med Vipers( oppdrag for den ordentlige jobben i God start). Pandora dukket opp i kveldinga super fornøyd med ny frisyre😍

Vi besteforeldre stelte i stand kyllingtaco. Karianne ringte midt i det så hun ble satt på høytaler. Endelig fikk vi snakket sammen på ordentlig etter at høyesterett forkastet anken i Celines sak i forrige uke eller uken før, times flies. Siden VG hadde eksklusive rettigheter, se gårsdagens papirutgave, har vi alle gått stille i dørene, men feiring har det vært i mange hjem. Vi skal også feire her nede på Palmekysten i løpet av høsten, da kommer The Smitt family til casaen. Vi har kjent hverandre i over sju år, takket være boken «Alle mot en»

Kosen fortsetter i dag, før en dags pause. Lørdag er det styremøte og familiemiddag. Da kommer alle untatt Jhonny som skal til mamma. Nå er det en stille stund i casaen før gjengen våkner til liv i underetasjen. Vi har gode dager, det ønsker vi også at du skal få denne uken😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s