The pot of gold🧡

Ved enden av regnbuen befinner det seg en krukke av gull. Det blir litt som med barnebarn, nÄr en har kommet seg gjennom barneoppdragelse, og det ansvaret det er Ä sette barn til verden, etter det kommer den store belÞnningen i form av barnebarn. Nede i underetasjen ligger nÄ vÄr krukke av gull og sover. De gÄr ogsÄ under avdelingen av pur glede.

I gÄr var det innsanking av barnebarn som sto pÄ menyen. I disse dager er det kamp om beinet, det er mange som vil lÄne. HÞstferien er en dyrebar tid, og man kan ikke rekke alt heller. Jhonny ble hentet fÞrst. Vi dro innom fyllinga med et lass med sÞppel, og i bruktbutikken fant bÄde Jhonny og bestemor skatter. Neste stopp var hos Amilia, hun var klar som et egg. Hun blir hentet av den andre bestemoren i dag, og levert tilbake hit i morgen for da skal bÄde hun og Pandora tilbake hit. Kristoffer skal holde foredrag pÄ «Fuck up night» pÄ UIA i morgen kveld.

Pandora har vÊrt hos gome ( den andre bestemoren) pÄ Tveit siden sÞndag. I gÄr skulle hun og tante Tobbi pÄ kosetur med hÄrklipp pÄ SÞrlandssenteret, sÄ hun ble levert her i gÄr kveld.

Vi hadde ogsĂ„ en tur pĂ„ brukten pĂ„ Lumber der nye skatter ble med hjem. Per Svein og ungene hentet hunden Matunda og Jhonnys PC. Robert skulle jobbe til langt pĂ„ kveld med Vipers( oppdrag for den ordentlige jobben i God start). Pandora dukket opp i kveldinga super fornĂžyd med ny frisyre😍

Vi besteforeldre stelte i stand kyllingtaco. Karianne ringte midt i det sÄ hun ble satt pÄ hÞytaler. Endelig fikk vi snakket sammen pÄ ordentlig etter at hÞyesterett forkastet anken i Celines sak i forrige uke eller uken fÞr, times flies. Siden VG hadde eksklusive rettigheter, se gÄrsdagens papirutgave, har vi alle gÄtt stille i dÞrene, men feiring har det vÊrt i mange hjem. Vi skal ogsÄ feire her nede pÄ Palmekysten i lÞpet av hÞsten, da kommer The Smitt family til casaen. Vi har kjent hverandre i over sju Är, takket vÊre boken «Alle mot en»

Kosen fortsetter i dag, fĂžr en dags pause. LĂžrdag er det styremĂžte og familiemiddag. Da kommer alle untatt Jhonny som skal til mamma. NĂ„ er det en stille stund i casaen fĂžr gjengen vĂ„kner til liv i underetasjen. Vi har gode dager, det Ăžnsker vi ogsĂ„ at du skal fĂ„ denne uken😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s