Ut på tur🚔

I går dro vi på MacLilandstur til Arendal. Tove skulle på noen undersøkelser ved øre, nese, halsavdelingen på sykehuset der. Per Svein og jeg dro videre til Hisøya på besøk til en tidligere kollega av Per Svein, og kona hans. Vi hadde ikke meldt vår ankomst, og det var år og dag siden sist vi hadde vært der. Anne Ruth trodde hun så syner da vi plutselig sto på trappa, veldig gøy🤗Etter noen fine timer i Lensmannsbakkes vei dro vi tilbake til sykehuset, før turen gikk til Harebakken for lunsj👍

Vel hjemme dro gubben ut for å trekke hummerteiner. Og i går kom den første kardinalen fulgt av et lass med krabber.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s