Forberedelser til elgjakt med mere👍

Vi er inne i årets vakreste eventyr for gemalen. Forrige helg var det rypejakt, denne helgen starter elgjakta i Kvinesdal. Og som om ikke dette er nok er hummerfisket i gang på lørdag. Det er rett og slett veldig travelt. Alt som skulle pakkes ble pakket i går, og dagen før var det inn på fiskebrygga og hente to kasser med agn i saltlake på jobben til niese Susanne. I garasjen står nå to isoporkasser merket Susannes onkel. Før avreise til jaktmøte i går ettermiddag måtte teinene kjøres med båt til Dags båt. Så setter Dag dem ut lørdag, vi snakker nøye planlagt logistikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s