Herøyvarans venner👍

I 2007 var det en gjeng med mennesker som begynte å snakke om at det hadde vært gøy å få på plass to nye varder der de gamle sto på Herøya, rett over veien for oss ute på Langenes. Vi startet da noe vi kalte for Herøyvarans venner. Det ble gjort et stort arbeid med å søke om,og få de nødvendige tillatelser. Det ble også gjort et godt stykke arbeid med å søke om, og samle inn penger, men ikke nok til å få jobben gjort.

Så tok livet en annen retning for flere av oss. For oss handlet det om mobbeskader, rettsak, ta livet tilbake, hyttebygging, klargjøring av hus for salg, bygge nytt hus med mere. Per Svein begynte å snakke om å ta tak i dette med Herøyvaran når vi hadde landet i huset på Langenes. Per Svein og Dag gikk i gang med arbeidet for noen måneder siden. Først måtte de finne ut om tillatelsene gjaldt fremdeles, det gjorde de. Det ble sendt forespørsel til Repstad anlegg om stein, der fikk de ja. Derettter pakket de stein i sekker sammen med frivillige, i Lillesand. Siden forrige runde hadde det blitt billigere å fly steinen ut med helikopter. Det var nesten nok, men de fikk det for prisen av det som sto igjen på konto.

Fredag kjørte Repstad Anlegg steinene til Langvika der de skulle fraktes videre med helikopter i går.

Det ble litt forsinelser på grunn av tåke på Kjevik, men da de kom i gang gikk det unna. Det gjenstår nå en dugnad med å bygge dem opp, men nå er i alle fall steinene på plass. De som vil være med å bygge må gjerne ta kontakt med Per Svein eller Dag. If you can dream it, you can do it🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s