Lunsjdate😍

I gĂ„r prĂžvde vi oss pĂ„ noe helt nytt, vi gikk pĂ„ kino midt pĂ„ dagen, vi gikk sammen med pensjonister og passionister. Vi sĂ„ «Ticket to paradise» med Julia Roberts og George Clooney. Ikke nĂždvendigvis verdens beste historie, men veldig gode skuespillere i sĂŠrdeles vakre omgivelser, og aller mest feelgood. Litt latter ble det ogsĂ„, spesielt da filmen var ferdig, og det ble servert en del klipp hvor det meste gikk galtđŸ€—

Ved nabobordet satt en av Pers tidligere kollegaer med frue, naboer rett over Kilen. Da fikk vi oss en real skravlings ogsĂ„, og ble sittende en riktig god stund. Det er deilig med slike friminutt der en kobler ut fra resten av verden. Der man glemmer krig, strĂžmkrise og annen elendighet. Maten var som vanlig knallgod, sĂ„ den kan vi anbefale pĂ„ det varmeste😍

MĂ„tte du fĂ„ en sabla god fredag💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s