Snart klare for høstjakta👍

Mannen er kommet hjem etter en veldig travel tur i åljå. Nå er verdens beste avkopling på trappene. Rypejakta begynte mens han var ute, men eventyret er ikke over enda, det er nettopp begynt. Til helga blir det rypejakt, og neste helg begynner elgjakta. Som om ikke det var nok begynner også hummerfisket den helgen. Med ny båt blir det et eventyr dette året. Høsten byr absolutt på sine gleder, og her i huset er denne tiden å regne for hellig. Ingen ferier legges til denne tiden, det ville være helligbrøde. Så vi holder oss hjemme, eller i jaktområdet. Jeg holder meg hjemme, og han i jaktområdet😍 Resultatet av alt dette blir mange deilige måltider og sosial aktivitet, og en superfornøyd mann. Med andre ord bare vinn vinn👍

Jeg jobber med reaserch til neste bok, som vi skal skrive sammen, men det kommer jeg tilbake til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s