Tilbake i skrivehi📚

I gÄr kom jeg meg endelig tilbake i skrivehi. Jeg er allerede godt i gang med neste prosjekt. Litt mer reasearch mÄ til, og enda mer skriving, men dette prosjektet er mindre enn de to foregÄende. Gjennom Ärenes lÞp har jeg fÄtt enormt mange spÞrsmÄl. De to fÞrste bÞkene gir mange svar pÄ spÞrsmÄl som angÄr mange. Det er fortsatt en del spÞrsmÄl jeg ikke har fÄtt svart pÄ i de to forrige bÞkene, de skal jeg svare pÄ i dette prosjektet.

Årets fĂžrste hĂžststorm ble meldt i gĂ„r, og det kom en bekymringstelefon fra NordsjĂžen om at hagemĂžbler mĂ„tte stables i le for at de ikke skulle fly av sted.

MĂ„tte du fĂ„ en sabla fin dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s