Litteraturkveld pĂ„ biblioteket📚

Robert og jeg skal vĂŠre med pĂ„ litteraturkveld pĂ„ Tangvall bibliotek tirsdag 27. september fra klokken 18.00 til 19.00đŸ€—Da skal vi snakke om boken min «Etter rettsaken» og hvordan det er Ă„ leve med senskader etter mobbing. Det blir ogsĂ„ anledning til Ă„ stile spĂžrsmĂ„l. Det blir mulig Ă„ kjĂžpe signerte og/ eller usignerte bĂžker pĂ„ stedet. Vi har ogsĂ„ med den nye, oppdaterte utgaven av «Alle mot en» om noen Ăžnsker Ă„ kjĂžpe den direkte fra oss😍

MĂ„tte du fĂ„ en strĂ„lende mandagđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s