Enda et intervju🤗

I går var jeg i et telefonintevju med en journalist for en reportasje om boken, historien og om mobbing og senskader. Intervjuet ble avtalt for en stund tilbake, men journalisten har vært på reise i USA, og var tilbake denne uken. Coronasituasjonen har gjort at vi nå kan gjøre det på en annen måte enn vi gjorde det tidligere. Vi kan ta intervjuet over telefon, sende bokmanus på pdf, og sende bilder, eventuelt hyre inn en fotograf på stedet. Det sparer tid og penger for alle involverte. Vi er også i den heldige situasjon at vi har hatt fotograf til å ta både forfatterportretter og familiebilder til den type bruk som dette. Vi har sendt avgårde godt med bilder så de har et utvalg. Vi har også sendt private bilder, og skal ta et par i helgen.

Det gikk veldig greit og det er litt uvanlig å treffe en journalist som øyeblikkelig forstår hvor invalidisrende det er for hele familien å leve med disse senskadene, og hvor tøft det er å stange hodet i et system som overhodet ikke fungerer verken når det kommer til mobbing og senskader. Jeg tror dette intervjuet kommer til å bli veldig bra, og at det blir forstått av alle som skal lese reportasjen når den er klar. Nå gjenstår det for journalisten å snakke med Robert også, det skjer søndag kveld, og da er vi i mål for denne gang.

Det er ganske utmattende å gå inn i selve historien om og om igjen, jeg liker best å spre folkeopplysning, men dette er veien inn, historien baner vei for folkeopplysningen. Telefonintervju sparer alle parter for både tid og penger. Jeg likte denne måten å gjøre det på. Så nå satser vi på et godt resultat så viktig informasjon kan nå ut til de som virkelig trenger det😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s