Søndagsmiddag😍

I går var det klart for søndagsmiddag. Jhonny ville være til etter middag. Helstekt kylling sto på menyen, med masse godt tilbehør. I helgen har bestefar fikset Jhonnys sykkel, men den har han vokst i fra. Han får bruke den en stund til, så får vi se om julenissen kommer med en voksensykkel. Det er lov å håpe. Han vokser oss alle over hodet snart. Mens bestefar fikset sykkel testet Jhonny ut helsestudioet i garasjen. Hans syns det var kjempegøy.

Vi hadde invitert Mia på middag. Hun holder på å utdanne seg til PT. Vi gikk gjennom både kost og treningsprogram med henne. I dag skal vi bare ordne med en benk og litt småting så er det bare å komme i gang. Daniel og Benedicte kom for å hente tang til komposten, og da ble det middag på dem også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s