Ny frisør😍

Frisøren min har lagt inn årene og begynt på omskolering. Hun har slitt med en vond skulder noen år. Jeg vet ikke hvor mange år jeg har gått til Henriette, men det må i alle fall være 15 år. Jeg begynte å gå til henne da hun var ferdig med læretiden, og flyttet med henne da hun flyttet til Salongen på Langenes. I mitt hode var det helt klart at hun alltid skulle være min frisør, slik ble det ikke. Når det likevel ble som det ble, var det ikke så vanskelig å finne en ny. For ikke så lenge siden var Henriettes læring ferdig utdannet, og hun jobber også på Salongen. Hun krøllet håret mitt en gang, og da sa hun: du har samme hår som mamma. Flaks for meg tenkte jeg for da kjenner du håret mitt.

I går hadde jeg mitt første, men ikke siste besøk hos Kamilla. Jeg fikk en real klipp etter en sommer med mye sol i håret. Hver gang jeg ser navnet ditt på bestillingslistene sa hun, tenker jeg: det er hun med de fine godterikjolene. Og dessuten har du samme hår som mamma. Og det er bra tenker jeg igjen, for mammas hår kjenner du godt. Og jeg er i trygge hender😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s