Casa dei Librifamilien på insta😍

Vi er i gang med å komme oss ut på sosiale medier. Det vil si det har vi vært en stund, vi tar det pent og pyntelig. FB- siden kom først på plass, der finner du oss på Familieforlaget Casa dei Libri, der har gutta i familien kontrollen. Her postes aktuelle blogginnlegg og nyheter. Hjemmesiden er oppe og går, den har vi store planer for. Først skal alle saker vi har vært med i linkes opp/ inn på sidene. I løpet av høsten planlegger vi å få i gang en podcast. Den skal linkes opp mot hjemmesiden. Den skal handle om forlagsliv, bøker og bøkenes innhold. Det skal handle om mobbing, senskader og erstatningssøksmål. Her kan folk etterhvert ønske seg temaer som vi skal ta opp og belyse nærmere.

Jeg har tatt ansvaret for instasiden vår, du finner oss på casa_dei_libri_familieforlag. Her poster jeg aktuelle ting hver dag, om forlaget, bøkene, mobbing, senskader og erstatningssøksmål. Etterhvert blir vi også å finne på Snap, Twitter og Tik- Tok, det siste må ingen si til Robert😱Vi tar det pent og rolig og bygger stein for stein.

Markedsføringen er i boks, eksklusive rettigheter er gitt, boken er videresendt i PDF. Enn så lenge har vi tid til å slappe av, hvilket det ikke har blitt for mye av de siste årene. Vi skal nyte noen rolige dager denne uken. Neste uke går jeg i skrivehi, del tre av mobbetrilogien skal ferdigstilles. Min plan er at den skal lanseres i april. Deretter har Per Svein og jeg to skriveprosjekt som vi håper kan lanseres før jul neste år. Det er mange ting som fortsatt er på tenkestadiet, og så har vi alt det uforutsette som alltid dukker opp, men det tar vi når det kommer. Vi har i alle fall ingen mangel på planer, så stay tuned🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s