Ukrainas uavhengighetsdag🇺🇦

Da vi fikk en ukrainsk familie i leiligheten i mai fant vi fort ut at vi ville finne ut hvilken dag som var deres nasjonaldag. Det viste seg å være dagen før Roberts bursdag, lett å huske med andre ord. Vi bestemte oss for å kjøpe inn balkongflagg for å overraske dem på selve dagen. Vi kjøpte et til oss og et til dem. I går hang Per Svein opp feste til balkongflagg nede på veggen til leiligheten. I dag før de våknet var Per Svein nede og hang opp flagget utenfor leiligheten, og et flagg på vår garasjevegg.

Det blir ingen markering av dagen i Ukraina i dag, hvilket er forståelig med Putins planer for denne dagen. Vi håper denne krigen snart tar slutt slik at ukrainerne snart kan feire sin uavhengighetsdag igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s