Pai a la Jan Arild🥒🫑

På boklanseringen fikk jeg en kurv med hjemmedyrkede grønnsaker av Jan Arild og datteren. Det var ikke småtteri som disse hadde vokst. Agurken forsvant i løpet av uken, både som tilbehør til frokoster og i salat. Jeg fikk en kjempestor purre og en gedigen squash. Og da tenkte jeg at pai ville være tingen. Det sto på menyen i går kveld. Jeg jukset litt ved å kjøpe paibunn, men det finnes haugevis av gode oppskrifter på pai på nettet. Det er bare å velge og vrake.

Jeg fant en oppskrift som jeg brukte som mal. 2 purrer( jeg brukte en stor), 1 liten squash ( jeg brukte en kvart gedigen). En boks mais. 25 gram parmesan ( legg av to ss til å strø på toppen). 3 egg. 200gr cottagecheese. 2 ts provencekrydder. Salt og pepper. Vi brukte også litt Umami.

Parmesan, egg og cottagecheese ble pisket sammen med krydder. Purre og mais ble vendt i.

I dag bøtter det ned på Sørlandet og det trengs for å si det mildt. Finværet kommer tilbake utover dagen. Jeg håper du får en fin dag uansett vær😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s