Vi produserer strøm🤗

Torsdag kom elektrikerne fra Elektroxperten og satte på solcellepanelene. Siden det var strålende sol den dagen begynte vi umiddelbart å produsere strøm selv.

Egentlig skulle det vært på plass i mai, men grunnet pandemi og krig har det vært store leveringsproblemer. Da vi bygde huset la vi alt klart til solcellepaneler på taket. Vi hadde en femårsplan for dette, men grunnet strømkrisen og strømprisene her i sør var det bare å gønne på. Vi er i den heldige situasjon at vi har vannbåren varme. Investeringskostnadene var dyrere enn elektrisk gulvvarme, men koster 1/5 av elektrisk gulvvarme per måned i strøm. Akkurat nå er vi veldig glad for valgene vi har tatt, for strømprisene her i sør er ikke mindre enn sinnsyke. Selv med støtte fra staten er regningene skyhøye i forhold til det de var før, selv om vi bruker mye mindre strøm enn vi noen gang har gjort.

I dag glimrer solen med sitt fravær, men vi skal kose oss uansett vær. Jeg håper tirsdagen din blir fin🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s