På hengende håret📚

Det begynner å lage seg nå, alle bøkene ble ferdig trykket i løpet av natt til i går. Den største ladningen ble pakket og sendt Forlagssentralen i går, 300 bøker ble sendt med Ramberg , og skal være ankommet Arendal i natt. Bøkene sendes med bud til Kilenesheia i dag. En palle med bøker, intet mindre. For noen proffe folk vi har møtt hos trykkeriet, of for en service, vi bøyer oss i støvet for Ait grafisk, her traff vi blink på første skudd. Takk til bokarbeid.no som anbefalte dem. Nå gleder vi oss til å stå med bøkene i hendene😍Vi begynner utsendelsen av bøker i morgen tidlig. I dag skal vi kjøpe nødvendig utstyr til dette hos Gustav Pedersen, men da er det gjort en gang for alle.

Elektrikerne ventes om litt, da skal solpanelene på plass på taket, og da blir garasjen tømt og gjort klar for bøker, boksalg og boksignering på fredag. I ettermiddag skal Daniel og Team Liland spise middag sammen med Fredrik, som har laget websiden vår. Da får vi en ordentlig gjennomgang av Shopify. Etter det skal vi pakke bøker og gjøre alt klart for utsendelse i morgen tidlig. Og i morgen braker det løs, men vi har værgudene med oss, vi har arrangert fester før vi, store events, så dette kommer tii å gå veldig greit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s