Invitasjon til boklansering📚

VÄrt nystartete forlag, Casa dei Libri Familieforlag har vÄr fÞrste boklansering fredag 12. august. Da lanserer vi to bÞker.

Boken ble fÞrst gitt ut september 2014, pÄ Cappelen Damm forlag. Jeg tok tilbake rettighetene for boken i januar i Är. Siden det har vi ryddet litt i manus og oppdatert den pÄ nytt lovverk. Lurer du pÄ hvordan du skal begynne Ä nÞste i en mobbesak? Da er dette boken for deg. FÞrste del av boken handler om tiden fra da Robert ble utsatt for mobbing pÄ TinntjÞnn skole, Ärene etterpÄ, oppkjÞret mot rettssak, rettsaken frem til dommen faller i februar 2013. Del to av boken er en selvhjelpsbok for hvordan man gÄr frem nÄr barn utsettes for mobbing, hva sier lovverket? Hvilke rettigheter har du? Den forteller litt om hvilke senskader mobbing kan gi. Den sier ogsÄ litt om hvordan du skal gÄ frem om du skal ta saken din videre inn i rettssystemet.

NÄ er jeg tilbake med en ny bok, en frittstÄende fortsettelse av den forrige boken. Denne gangen har jeg tatt en dypdykk ned i temaet senskader etter mobbing. Mobbing gir traumer som pÄvirker hjernens utvikling, og fÞrer til en skjevutvikling for den og de som rammes. Hjernen er ekstra sÄrbar for dette i barne- og ungdomsÄr.

FÞrste del av boken handler om livet etter rettsaken. Vi legger ikke skjul pÄ at vi har vÊrt gjennom vÄrt livs helvete, men heldigvis finnes det en vei ut. Dette forteller jeg alt om i denne delen av boken. Del 2 er ren folkeopplysning om hvor hardt dette rammer de som utsettes for mobbing og deres familier. Det invalidiserer hele familier, og koster den enkelte, deres familier og samfunnet enorme summer hvert Är, for mobbetallene gÄr ikke ned.

PÄ fredag er det tid for fest og feiring her pÄ Kilenestangen. Tre generasjoner stiller for Ä treffe deg om du tar turen til Langenes og Kilenesheia 21, eller huset i svingen, som jeg ogsÄ kaller det.

Program for kvelden

Fra klokken 17.00- 19.00 en privat markering sammen med flere av vÄre stÞttespillere, og andre familier som vi har mÞtt i sakens anledning.

Fra klokken 19.00- 21.00 Äpner vi garasjen for salg og signering av bÞker. Vi Äoner ogsÄ hagen sÄ du/ dere kan slÄ dere ned med et kakestykke og en kaffekopp. Det blir med andre ord den fÞrste av mange hagefester pÄ Kilenestangen.

Vi hÄper de som kan gÄ eller sykle gjÞr det, og vi hÄper ogsÄ pÄ stor velvilje fra alle naboer, nÄr det kommer til parkering disse timene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s