Det nærmer sæ📚

Det er i underkant av en uke til boklansering. Jeg grugleder meg. Når jeg tenker på alt som har skjedd i kjølvannet av boken «Alle mot en» får jeg nesten pusteproblemer. Nå har jeg ikke opplevd noe negativt som følge av boken, men resultatet har vært overveldende, og endret den retningen jeg trodde livet mitt skulle ta. Denne gangen skal jeg bare flyte med å se hva som skjer.

Jeg driver og skriver lister, planlegger fest med mere. Vi har invitert en del mennesker til en privat markering klokken 17.00. Det blir hagefest med enkel servering. Vi har bare invitert noen få, og er oppe i 40 pluss, det holder i hagen. Fra klokken 19.00 åpner vi garasjen for de som måtte ønske å kjøpe bøker og få seg litt kake. Da blir det anledning til å snakke med forfatter og forlagsfamilien. Vi legger ut invitasjon på fbsiden vår etterhvert.

Per Svein har opprettet bedrifskonto hos Gustav Pedersen/ Nordengros. Her skal vi få kjøpt inn EDI etikettmaskin, og alt vil ellers trenger for å få sendt ut bøker. De første sendes ut fredag morgen. Da kan de som har bestilt spore pakken sin helt til postkassen, eller til døren for de som har bestilt det. Torsdag kveld skal Per Svein, Daniel og jeg møte Fredrik, som har laget nettsiden vår. Da skal vi få en ulstendig gjennomgang av hvordan vi administrerer Shopify. Etterhvert vil det komme mye forskjellig på våre nettsider. Aktuelle blogginnlegg postes der, og i løpet av høsten håper vi å være i gang med en podcast med aktuelle emner.

Når boklanseringen er over begynner vi på markedsføringsdelen, alt til sin tid, vi har det ikke travelt. De siste ti årene har mobbetallene stått på stedet hvil. Daniel ( yngstemann og siviløkonomen vår) sier at « Alle mot en» i alle fall vil være aktuell i 20 år til. Folk vil fortsatt trenge hjelp til hvordan de skal begynne å nøste i en mobbesak i mange år fremover, og svaret på det vil de finne her. «Etter rettssaken» som handler om senskader etter mobbing, vil være aktuell for mange i tiår etter det igjen, dessverre. Jeg er spent på mottakelsen av den siste boken, for der er det atskillig mye sprengstoff, og problemstillinger som løftes frem. For det finnes mange og tøffe problemstillinger når det kommer til mobbing og senskader etter mobbing.

Nå ser jeg frem til lanseringen, og alle meneskene som jeg skal møte igjen, de fleste hadde jeg aldri blitt kjent med hadde det ikke vært for rettssaken og alt som fulgte i kjølvannet av den. Etter lanseringen ser jeg frem til å gå i skrivehi, og fullføre det Karianne kaller min mobbetrilogi. Jeg får stadig flere henvendelser når det kommer til erstatningssøksmål. Det fikk jeg ikke plass til å skrive noe om i den siste boken. Jeg prøvde, men måtte legge alt over i et annet dokument. I løpet av høsten skal dette bli en litt mindre bok/ hefte, med informasjon til dem som ønsker å ta saken sin videre i rettssystemet, eller søke om erstatning via andre kanaler. Før jeg går i skrivehi blir det imidlertid fest og feiring😍

Måtte du få en sabla fin lørdag der ute i verden🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s