I rute til lansering📚

Det er en del tankearbeid og forberedelser som forgår nå, for å komme i mål til lansering 12.august. Nettsiden er nå på plass: http://www.casaedeilibri.no. Folk har begynt å bestille bøker allerede. Det er også mulig å bestille via din lokale bokhandel, bøkene ligger i bokdatabasen , og 11. august får Forlagssentralen første levering. Trykkeriet er i rute. Vi får de bøkene som skal hit, i god tid før lansering. . Det blir salg og signering av bøker både på den private og den åpne delen av lanseringen.

Jeg gjør huset klart for fest, jeg tar litt hver eneste dag. Jeg jobber også med å finne roen, å lande i meg selv. Det ble travelt på slutten, men vi rakk det med et nødskrik. Jeg må si jeg er imponert over effektiviteten og utholdenheten til team Liland. Har vi bestemt oss, så har vi bestemt oss.

Når Per Svein kommer hjem braker det løs, da skal det meste være på plass. Heldigvis er det mange som kan og skal settes i arbeid på lanseringsdagen, mor skal lage lister. Jeg får mange tilbakemeldinger på bøkene og jobben vi gjør på mobbefeltet, det er disse tilbakemeldingene som får meg til å fortsette, for dette er tungt arbeid som river og røsker i sjelen, og dette er et tema som angår mange. Derfor blir det også mange tilbakemeldinger. Da ombrekkeren var ferdig med sitt arbeid fikk vi følgende tilbakemelding: En ekstra takk til dere som skriver om dette viktige temaet, og fint å være en bitteliten del av det. Hilsen en som selv har kjent på kroppen hvordan det er å leve i årevis med mobbing, og jeg kjenner det godt fremdeles.

Slike tilbakemeldinger gjør godt og vondt langt inn i sjelen, det er da jeg kjenner på at jeg kunne grine blod, men tilbakemeldingene får meg også til å fortsette jobben med å spre nødvendig folkeopplysning. De gir meg blod på tann.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s