En regnværsdag i ferien min💦

I går var det meldt regn, og jeg håpet på masse regn. Hvis det først skal regne, kan det regne skikkelig. Jeg tok turen rundt vannet før det begynte å regne, og var spent på hvor langt jeg kom før regnet satte inn.

Det er et yrende fugleliv rundt Kvernhusvannet. På torsdag traff jeg på en hakkespett som lagde et heljelig bråk. Folk stoppet opp for å høre hva dette handlet om. På fredag fløy en flokk med Canadagjess over hodet mitt, de bråkte så det var umulig å høre sine egne tanker. I går fløy det en flokk måker over hodet mitt, de hylte og skrek, det var som om de ville advare: se opp, pass på, følg med

Solen er tilbake på Sørlandet nå, den hilser på mellom to regnværsdager. Jeg håper du får en nydelig mandag, og en god start på uken😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s