Webside rett rundt hjørnet💚

Før Per Svein reiste til Stavanger i går jobbet vi hardt for å få på plass alt som skulle inn på websiden. Det har vært mye å tenke på i så henseende, men nå har vi gjort det vi skal i denne omgang. Angrefristregler og angrefristskjema var på plass da vi begynte i går. Personvernsregler kom på plass, ble godkjent av Vipps, slik at Vippsløsningen kom på plass. Bring ble kontaktet på mail for avtaler om frakt, og en hyggelig dame derfra ringte oss, mailet oss, forklarte oss, og ga oss det med teskjeer. Ikke var det vanskelig heller. Det er mye vi må sette oss inn i nå, men har vi først gjort det, er det gjort. Uansett hvor mye jobb dette er, er det enklere enn å nøste i hvilken som helst mobbesak, og måten vi blir møtt på er også helt annerledes.

Det er Fredrik, Kristoffers kompis som har fått oppdraget å lage nettsiden vår. Kristoffer bistår og gjør en kjempejobb. Vi gamle gjør som vi blir fortalt å gjøre, og det synes vi er helt topp. Siden klargjøres for blogg, podcast, lenker og nyhetsbrev med mere. Vi kommer til å komme i mål med nettsiden i god tid før lanseringen av bøkene. May the force be with us😍

Foto: Saona Puth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s