Grønt skifte i casaen💚

Helt fra vi startet byggeprosessen her på Langenes hadde vi det klart for oss at takene på huset en dag skulle få solcellepanel, og at dette skulle skje i etapper. Vi har sol fra den står opp til den går ned på kvelden. Alt ble rigget klart for dette før vi flyttet inn i huset. I høst, vinter, vår og sommer har strømprisene vært helt sinnsyke her i sør. Det ser ut til å fortsette inn i det uendelige. Vi har heldigvis vært heldige med strømregningene i forhold til mange andre, takket være vannbåren varme, store vindusflater som gir varme, og tett hus. Da elektrikerfirmaet vi har brukt på hele huset og bruket begynte å legge solcellepanel på tak var veien kort til pristilbud.

Det fikk vi, avtale ble inngått og panelene skulle legges på taket i mai. På grunn av leveringsproblemer over hele fjøla grunnet pandemi og krig i Ukraina, ble panelene forsinket på ubestemt tid. Tirsdag i forrige uke ble de endelig levert til oss. De ble plassert i garasjen i påvente av at elektrikerne skulle komme tilbake fra ferien. I dag kommer elektrikeren, og i løpet av kort tid skal panelene være på plass, og vi er klare for det grønne skiftet, også i casaen👍

Etter to dager med regn kommer sol og sommer tilbake på ubestemt tid, det er helt innafor. Med ønske om en riktig god dag til deg som leser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s