Planlegging av boklansering.

Vi er godt i gang med planlegging av boklanseringen den 12. august. Hjemmesiden er inne i siste fase med angrerett på programmet. Det må på plass før vippsløsningen kan komme på plass, men alt skal være klart til den store dagen. Vi jobber paralellt med litt innkjøp, invitasjoner og program for dagen. Vi har kjøpt inn pumpekanner, kaffetrakter, kaffe og kaffefilter. Flere innkjøp står på programmet i dag. Små skritt i retning målet, hver eneste dag, gjør at vi kommer i mål. Dette blir vår første boklansering, neste år blir det i alle fall to.

Programmet for kvelden begynner med et privat arrangement klokken 17.00. Her er alle invitasjoner sendt ut. Klokken 19.00 blir det åpent hus/ hagefest her i casaen med enkel bevertning, muligheter for kjøp av bøker, signering og en prat med hele familien Liland. Før vi kommer så langt har vi litt mer å ordne, men vi nærmer oss med stormskritt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s