Hot på Sørlandet☀️

Da har vi fått restene av varmen fra Europa. Nå er det varmt her. De siste dagene har jeg sammen med mange andre tatt skogsturen tidlig om morgenen, mens nattekjølen fortsatt satt i skogen. I går var det rene folkevandringen rundt Kvernhusvannet før klokka bikket halv ti, da var jeg tilbake i casaen. Det blir tidlig tur i dag også. Krabbefiskerne var tidlig ferdig i går de også. Fire flotte krabber ble donert Robert av Jhonny. Etter å ha kjørt hjem Jhonny, og bunkret inn mat, flanet vi ut ved bassenget. Mens gradestokken bikket over 30 grader i skyggen, badet og badet vi.

Fædrelandsvennen melder om at gårsdagen ble årets heteste dag. Natten ble etterhvert stillestående. I natt meldes det tropenatt, og vi har heldigvis kjøpt inn en gulvvifte, den skal få kjørt seg til natten. Dagen i dag blir skyet, men varm. Vi nyter siste rest av sommerferien her på Sørlandet, så håper jeg du som leser får en deilig dag☀️😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s