Krabbefiskere🩀

Jhonny og bestefar er endelig i gang med sommerens happening. De har begynt med krabbefiske. De skulle begynt for lenge siden, men vi har hatt vestavind, som kjentes ut som kom fra alle kanter, over lengre tid. NÄ er det blega, hvilket betyr at havet ligger flatt. Bestefar satte derfor ut tre krabbeteiner pÄ mandag. I gÄr morges ble Jhonny hentet, og da bar det rett ut i bÄten. Den fÞrste teina var tom, men det var heldigvis ikke de to andre. De prÞvde fiskelykken pÄ vei hjem, men den uteble.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s