Sensuren har falt👍

Poden har gått og ventet på sensuren på masteren. Han har skrevet en oppgave om kryptovaluta og hvitvasking, det har ingen gjort før ham, ikke på den måten han har gjort det. Oppgaven ble på 122 sider, og det er mye til å være en masteroppgave. Det har vært krevende å finne teori, veileder og sensor til oppgaven, og ventetiden har vært lang. I går kom resultatet, og karakteren ble en B. Nå er det glede og lettelse som råder grunnen. Et fem år langt studie er over, Poden kan med rette kalle seg siviløkonom, og drømmejobben er i boks. Det syns vi foreldre var verdt å feire, så vi inviterte Daniel og Benedicte på krabber og jordbær i casaen. Dette var deres kveld.

Måtte du få en deilig sommerfredag med eller uten krabber. Her blir det krabber til lunsj også🦀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s