Trykkeriet har overtatt👍

Torsdag gjorde vi de siste justeringer fĂžr ombrekker sendte alle filer til trykkeriet. Fredag gikk de i gang med alle forberedelser slik at boken «Etter rettssaken» kunne gĂ„ i trykken denne uken👍Alle mot en har vĂŠrt hos trykkeriet lenge, og er ferdig til forsendelse i august. De fleste bĂžkene skal til forlagssentralen, men det skal ogsĂ„ sendes et lass bĂžker hit fĂžr lanseringen 12. august.

I gÄr la vi inn de siste opplysningen i bokdatabasen, i noe som kalles Mentor. Vi la inn omslagene pÄ begge bÞkene, forfatteropplysninger, og opplysninger om handlingen i boken, i tillegg til de opplysningene Forlagssentralen alt hadde lagt inn. NÄ har vi gjort det meste av jobben, og kan ta ferie og planlegge lanseringsfest innimellom, men det er bare moro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s