Vi begynner å få dreisen på bokbransjen 📚

Vi er inne i sluttspurten med boken» Etter rettsaken» nå, samtidig er det en del baller som må landes i regi av å være forlegger. Vi har fått kundenummer i bokbasen, det er der alle bokhandlere søker opp bøker. Vi har mailet han som har gjort korrektur på boken, og takket fra oss og boken, for den flotte polishen den fikk takket være ham, og at vi garantert kommer til å bruke han igjen, både som redaktør, språkvasker og korrekturleser. Han på sin side ble kjempeglad for en slik tilbakemelding. Vi er strålende fornøyde.

I går meldte vi inn en smørbrødliste med svar på spørsmål fra Forlagssentralen, som er vår distributør. Nå har vi levert inn rabattavtaler som vi ønsker å gi, og vi tar ingen retur av bøker. Vi leker ikke butikk, vi driver butikk. Vi går «all in» i alle våre prosjekter, om det handler om mobbesak, rettsak, bokprosjekter, Langenesprosjektet, få livet på skinner igjen, eller som forleggere, hva vi enn fokuserer på, gjør vi ingenting halvveis. Vi begynner å få dreisen på fagterminologien, og dette er mye enklere å forholde seg til enn det er å begynne å nøste i hvilken som helst mobbesak. Vi innmeldte opplysninger om bøkene til Forlagssentralen, som har lagt dette inn i Mentor, hos bokbasen, hvilket betyr at vi nå er søkbare for alle bokhandlere. Vi skal laste opp filene til omslagene i Mentor mandag, og legge inn ytterligere opplysninger om bøkene.

Det vi kan skrive under på er at bokarbeid er skikkelig pirkearbeid, ikke minst mot slutten. Det er langt fra morsomt, men helt nødvendig. Akkurat nå jobber vi tett på ombrekker. Boken blir på 349 sider, og pris er satt på begge bøkene. Sakte, men sikkert nærmer vi oss målstreken. I dag blir omslag og ombrekking ferdigstilt. I morgen gjør trykkeriet alle forberedelser til at boken skal gå i trykken mandag. Og vi, vi drar på ferie med verdens beste gjeng i dag. Nå er det bare å gjøre seg klar for avreise😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s