En kule varmt🙀

Det har blitt mye bokarbeid de siste to dagene, og vi merker vi har tidsfrister å rekke. I går fikk vi på plass en avtale med bokbasen, og en med Forlagssentralen. Bokbasen er det stedet alle bokhandlere søker for å bestille bøker til butikkene sine. Forlagssentralen er en av flere som distrubierer bøker til bokhandlerne i hele landet.

I går kveld kom manus ferdig fra korrektur. Da var stafettpinnen kommet til oss. Han som har lest korrektur jobber også som redaktør og språkvasker, og han hadde gjort en kjempejobb med polishen av manus. Vi brukte flere timer i går kveld, og sto opp klokka fem i dag for å bli ferdig med vår del av stafettetappen. Nå er manus og tekst til omslag, sendt til ombrekker for ferdigstilling før filene sendes trykkeriet før fredag morgen. Ombrekker er alt i gang. Forlagssentralen har fått rede på når bøkene sendes dem fra trykkeriet, og vi har fått beskjed om at de bøkene som sendes til oss, skal være her i god tid før lansering 12. august. Nå prøver vi å få tilbake pusten etter vår stafettetappe er over. Vi kommer garantert til å fortsette å samarbeide med de flotte folkene vi har truffet både hos Bokarbeid, trykkeri og distributør. Vi kunne ikke vært heldigere enn vi har vært med dette prosjektet.

Tilbakemeldingen fra korrekturleser er at han synes boken er en flott, sterk og viktig bok, som han tror kan hjelpe mange. Det er også hva vi håper og tror.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s