Siste innspurt😍

Da var helgen over, og huset er skikkelig innviet for festligheter. GĂ„rsdagen gikk med til Ă„ vĂŠre selskapelig, og til Ă„ rydde bort og vaske litt. Vi fikk til og med rĂžrt jordbĂŠrsyltetĂžy av resten av jordbĂŠrene, og lagt syltetĂžyet i fryseren💓

Vi har litt bokarbeid foran oss fÞr den siste boken gÄr i trykken. I dag skal vi legge «Alle mot en» inn i bokdatabasen, den er ferdig og trykkes nÄ. I dag kommer manus til « Etter rettsake» tilbake, ferdig for gjennomgang etter korrektur. Vi har litt Ä jobbe med, men vi er inne i sjarmÞretappen. Vi har ogsÄ bestemt oss for distrubitÞr, det kommer jeg tilbake til. NÄ er det frokost som stÄr fÞrst pÄ programmet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s