Med et nødskrik.

Å være forleggere er en ny opplevelse for team Liland. Det er mye å lære, og sette seg inn i. Det er en ny fagterminologi som skal læres, men vanskelig er det ikke.

Det er ikke komplisert, vi må bare lære oss det, og vi må samarbeide med de beste for at resultatet skal bli som vi ønsker. Vi bestemte oss fort for at vi skulle gjøre det så enkelt som mulig, med så lite møtevirksomhet som mulig. Det går fint i vår dataverden. Etter å ha lest gjennom denne boken en gang hver, og nilest kapitlene i tur og orden, etterhvert som vi kom til de ulike punktene, ble vi enige om å samarbeide med forfatterens firma Bokarbeid.no. De har hjemmesider, blogg og Fb- side. Her kan du bestille det du trenger hjelp til. Alle mot en fikk nytt omslag, og ble ombrukket på en uke. Bokarbeid anbefalte et trykkeri som ga oss gode priser, god service, de er også miljøsertifisert. Alt dette er viktig for oss. Vi ga klar beskjed til alle om at vi trenger hjelp til alt, vi er skikkelig grønne på dette, men vi lærer kjapt.

«Alle mot en» har gått i trykken så den er klar i god tid før 12. august. Trykkeriet har satt sin absolutte frist til 11. august.

«Etter rettsaken» skal gjennom et litt lenger opplegg, og med ferien rett rundt hjørnet må alt være klart til neste fredag, så boken kan gå i trykken uken etter. I går begynte det å haste veldig, boken ligger til korrektur, og skulle vært ferdig i går. Da viste det seg at korrekturleser hadde ligget slått ut av koronaviruset den siste uken. Koronaviruset omgir oss på alle kanter i disse dager, Per Svein og jeg har heldigvis vært forskånet fra det, så langt. Korrekturleser er nå på bena, og boken skal være ferdig fra hans side mandag. Da får Per Svein og jeg kvelden på oss å gå gjennom forslagene hans. Tirsdag skal manus videre til Lisette, vår omslagsdesigner og ombrekker. Da gjør hun ferdig ombrekking og omslag, slik at alle filer er klare fredag, før leder av trykkeriet går på ferie. Det er en del ting de må være to for å gjøre, og fra mandagen etter er det en som er på jobb på trykkeriet. Vedkommende skal jobbe med «Etter rettsaken», blant annet.

Vi rekker med andre ord fristen med et nødskrik. Dette prosjektet er omgitt av gode fødselshjelpere som forstår alvoret i det prosjektet vår familie er i gang med, og de strekker seg langt for at vi skal komme i mål til lanseringen 12. august.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s