Pangstart på ferien🤗

Per Svein rakk akkurat å komme hjem før vi satte på oss båndene for et av sommerens vakreste eventyr.

Først var det imidlertid viktig å få i seg litt mat, for uten mat og drikke duger helten ikke. Vi havnet på Monsoon, av den enkle grunn at vi fant et ledig bord. Det virket som om hele byen var på bena i går.

Etter pausen kom alle sviskene som vi alle elsker, og stemningen steg til nye høyder. Det var mye kjærlighet i lufta på Bystranda i går. 12000 mennesker hadde tatt turen, og fikk med seg denne fantastiske opplevelsen.

Overskriften på årets konsert er «Belive», og den er bygget opp av sanger og arier med tekst som passer headingen. Vi fikk blant annet med oss Besame Mucho, What a wonderful world, og I can’t help falling in love with you. Vi fikk tre ekstranummer før vi dro hjem, Con te partiro ( time to say goodbye), O sole mio, og til slutt den jeg hadde venta på hele kvelden Nessun dorma! Æ bare sier det, æ føler mæ så priviligert, og ikke nok med det, vi har billetter til ny konsert på Telenor Arena, den 30.mars 2023. Vi har også begynt å snakke om å reise til Lajatico sommeren 2024 for å få med oss den årlige konserten i hjembyen hans. Da er det ti år siden vi gjorde det sist, og da bestemte vi oss for at det ikke skulle bli den siste gangen vi gjorde det😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s