Nedtelling til ferien😀

Nå har vi begynt nedtelling til ferien, det vil si Jhonny har. Hele storfamilien skal på ferie til Rønbjerg feriesenter i Danmark, og alle gleder seg. Nå har skoleferien begynt, og til høsten er det ungdomsskole og karakterer som gjelder. Det bekymrer ikke Jhonny, for den nye læreren hans sier at hun ikke er opptatt av karakterer. Hvis han og de andre leverer det beste de kan, da er det godt nok for henne. Det kommer til å gå fint sier han, og jeg er helt enig. Da han kom på overnatting torsdag fikk jeg høre ar han gledet seg veldig til Danmarksturen, og at det var nøyaktig 14 dager til. På fredag gjentok han dette seg flere ganger, men da var det 13 dager til. I går var det 12.

Det går en uke til før vi er klare for ferie her i casaen. Vi har en del arbeid som skal på plass først. Jeg har fulgt min siste mobberettsak denne våren, det er en tid for alt. Jeg fortsetter imidlertid å sende saker videre til Kjærvik for vurdering, den siste sendte jeg forrige uke. Jeg har for lengst gått ut av tellingen på hvor mange saker som er blitt sendt den veien. Det gjenstår litt bokarbeid før bøkene sendes i trykken. Det skal være klart i løpet av uken.

Vi har en koronautsatt innvielsesfest som skal gå av stabelen til lørdag. Det er på høy tid, vi har bodd her i ett år og åtte måneder. Det meldes om bra vær, og da kan vi være ute. Susanne skal lage et sinnsykt bra skalldyrbord, med mere, alle kommer til å bli gode og mette. Nå er tiden kommet for å takke for hjelpen. Per Svein kommer hjem på onsdag. Da bærer det rett til Bystranda for å få med seg konserten med Andrea Bocelli. Det gleder vi oss til🤗

I går gikk Jhonny sammen med meg til Frk. Lyng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s