St.Hansfeiring med Jhonny😍

I går ringte Jhonny og spurte om han kunne komme på overnatting. Han ville feire St.Hans hos bestemor. Både Per Svein og jeg elsker å ha Jhonny på besøk ( de andre barnebarna også) Jhonny har en beroligende virkning på alle rundt seg, sånn har det vært siden han var baby. Den energien han har er fantastisk å være i. Vi spilte badminton i går, vi var så sjukt dårlige at vi holdt på å le oss fordervet, men øvelse gjør mester.

En nydelig sommerdag er i ferd med å våkne her i sør. Jhonny og jeg skal spille badminton, og åpne bassenget i dag. Jhonny kan bade i timevis, og det skal han få lov til i dag. Måtte fredagen din bli superduper😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s