Ny uke🤗

Ukene formelig flyr av sted, fulle av innhold. Det har vært lite tid for å lese, men litt har det likevel blitt.

I år ble det nok en gang rabbaterte billetter til Dyreparken å få kjøpt gjennom Per Sveins jobb, pandemien er over. Før Per Svein dro søkte han også om fribilletter til samme sted for våre ukrainske leieboere. Det ble innvilget. På lørdag dro tilfeldigvis både familie og leieboere til Dyreparken, og koste seg en hel dag. Det kom takk til Per Svein både fra familie og leieboere, som hadde hatt den flotte dagen i Dyreparken lørdag.

Omslaget til «Alle mot en» er straks ferdig. Manus er nå til ombrekking. Det er først når det er gjort vi vet hvor stor bokryggen blir, og da kan omslaget ferdigstilles. Boken «Etter rettsaken» er til korrektur. Omslagsdesigneren har meldt at hun er glad for å være en del av dette spennende prosjektet. Hun forstår at dette er en sterk og viktig bok. Vi er glade for å ha henne med på laget. Jeg er en av dem som i farten roter med høyre og venstre. Jeg vet jeg har vikeplikt fra høyre, men ting stokker seg rundt i hodet mitt, så jeg må tenke først. Og selv om jeg tenker først kan det skje uhell. Det skjedde også i forbindelse med omslaget. Heldigvis er damen våken, og hun er nå introdusert til begrepet « den andre venstre»🤣🤣

Robert har fått en ettårig prosjektstilling hos « God start», der han har vært det siste året. I høst får han ansvaret for sosionomstudenten. Det synes han er spennende og sier: the student has become the teacher. Jhonny skal begynne på Tinntjønn skole til høsten. Derfor ble Jhonny og Robert invitert opp til Tinntjønn fredag morgen, av rektor. Vi har jo en heller laber historie både med skolen og rektor. Jhonny fikk møte rektor, trinnleder og klassestyrer, og la rolig frem sine synspunkter på hva han ønsket og tenkte om fremtiden på Tinntjønn skole.

Pergolaen kom med svær lastebil fredag. Forsendelsen var nestem fire meter. Han som kjørte bilen leverte den tidlig hos meg på fredag. Den var i veien overalt, sa han. Så bra sa jeg, da slapp jeg vente hele dagen🤗

I går kom solen på kvelden. Jeg elsker disse lyse og varme kveldene. Jeg sank ned i utesofaen, lukket øynene, og var til stede her og nå. Det var som å flyte avgårde på en sky. Jeg håper vi får mange slike stunder i sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s